Nový web o fotografování

Starý web o fotografování již dosloužil – nový je ve výstavbě.

Několik let jsem postupně tvořil web plný mých fotografií a pohledů na fotografickou praxi. Web hostovala prostředcích fy SAVANA. Součástí byl i docela pěkný a jednoduchý publikační systém. Jenže – čas oponou trhnul a poskytovatel ukončil podporu publikačního systému. Takže publikační systém jen dožívá a je bez dalšího vývoje.

A protože se vývoj nedá zastavit, padlo rozhodnutí – původní systém je nutné opustit. Nějaku dobu trvalo, než jsem vyzkoušel alternativy, ale nyní je již jasno – náhradou je otevřený WordPress.

Autor webu - Vladimír Kutlvašr
Vladimír Kutlvašr

Aby ale několikaletá práce nespadla jen do nepřístupného archivu bez možnosti prohlížení, vytvořil jsem jednoduché html stránky – otisk těchto webů. Tyto stránky jsou i nadále pro vás přístupné. Jen – nejsou živé, nelze vkládat komentář – jedná se skutečně jen o otisk minulosti… ale o tom příště.

Takže, nyní se vrací obsah na webovskou adresu foto.kutlvasr.cz a zaké samozřejmě na kutlvasr.cz. Nový web o fotografování je zpět.

Mou snahou je pokračovat s intencích původního webu, přinášet nové fotografie, ale také mé postřehy a názory. Nebudou chybět ani testy používané fototechniky, pokusím se ukázat něco z mé „foto-kuchyně“ a budu potěšen, když mi pomůžete s náměty a svými příspěvky.

Kontaktovat mne můžete s dotazy a přimomínkami, nebo také s jakýmkoliv požadavkem, týkajícím se tohoto webu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *